收藏本站   
欢迎来到答案网! 请  登录  |  注册 
   
答案网
  

 
 网站首页 | 语文答案 | 数学答案 | 英语答案 | 物理答案 | 化学答案 | 历史答案 | 政治答案 | 生物答案 | 地理答案 | 课后习题答案 | 作文大全 | 美文阅读 | 求助中心
 练习册答案 | 暑假作业答案 | 寒假作业答案 | 阅读答案 | 学习方法 | 知识点总结 | 哲理小故事 | 祝福语大全 | 读后感 | 名人语录 | 题记大全 | 造句大全
提问 

Jane was not a good student. Her head was in the clouds(处于幻想之中) most of the time. She want


时间: 2017-4-21 分类: 作业习题  【来自ip: 12.114.14.240 的 热心网友 咨询】
 问题补充 Jane was not a good student. Her head was in the clouds(处于幻想之中) most of the time. She wanted to listen in class, but other things seemed more important: her clothes, her hairstyle, new movies and soap operas. Many times she tried to work hard at her lessons, but soon she gave up.
One day, her math teacher gave the class an important lesson and told her students that there would be a test next week. She helped them review all the week. Jane seemed to listen in class, but her mind went away again.
The day of the test arrived. Jane couldn’t answer many of the questions in the exam. Mike, a very hard-working student, sat in front of Jane. So Jane decided to copy his. Mike was very angry when he found Jane was copying his answers. He changed all his answers into wrong ones. Before the bell rang, Mike quickly changed his answers back into right ones. After the test, Mike turned to Jane and said, “All the answers you copied from my paper are wrong.”
【小题1】Jane thought less about     than other things.A.her clothesB.her studyC.films and televisionD.her hairstyle【小题2】Jane couldn’t answer many of the questions on the exam because     .A.her mind was not in the study most of the timeB.she was not clever.C.she always slept in class.D.she didn’t know how to study【小题3】Mike was angry when he     .A.was changing all his answersB.failed the math testC.found Jane was copying his answers.D.found Jane copying the wrong answers【小题4】Which of the following is right?A.Jane copied the wrong answers.B.Mike couldn’t answer the questionsC.Jane sat before Mike.D.Jane tried her best in the exam.B 

  网友答案:
热心网友
热心网友
1楼
(答案→)B
解析:
【小题1】细节理解题,根据文中语句“She wanted to listen in class, but other things seemed more important: her clothes, her hairstyle, new movies and soap operas.”理解可知。
【小题2】细节理解题,根据文中语句“One day, her math teacher gave the class an important lesson and told her students that there would be a test next week. She helped them review all the week. Jane seemed to listen in class, but her mind went away again.”理解可知。
【小题3】细节理解题,根据文中语句“Mike was very angry when he found Jane was copying his answers.”理解可知。
【小题4】细节理解题,根据文中语句“Mike was very angry when he found Jane was copying his answers. He changed all his answers into wrong ones.”理解可知。
  相关问题列表
  [前一个问题]   Never try to work when you are
  [后一个问题]   NamePersonal informationNorman
  您可能感兴趣的话题
 学习方法推荐
 课本知识点总结
 文库资料
 推荐问题
 热门回答
答案网   www.zqnf.com